Theatervoorstelling HumanActs is een absurde ontmoeting tussen de wetten van het theater en de regels van de wet. Een chaotische wereld van recht en krom, waarin spelers en toeschouwers compleet aan elkaar zijn overgeleverd.


Clown-characters Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt, bekend van onder meer Cirque de la Liberté, nemen een loopje met recht en onrecht en houden hun publiek een humoristische spiegel voor. Herken en raak verward. Overdenk en lach om jezelf. Maar belangrijker nog… hoe ga jij eigenlijk om met jouw rechten en die van je medemens?

2018

Young Ones Festival, Zwolle

za 24 febr: 21 uur

2017

Theater de Leeuw Arnhem

wo 4 en do 5 okt: 20.15 uur

Theater De Nieuwe Regentes

za 7 20.15 uur en zo 8 okt: 15 uur

2016

Stadstheater Arnhem

wo 16 20.15 uur t/m zo 20 nov: 15 uur


concept en spel Helena Bittencourt en Goos Meeuwsen
regie-advies Jeroen Kriek
muzikale ondersteuning Mete Erker
licht en geluid Dave Clemes en Alan Meijerink
kostuums witte clowns Maison the Faux
foto’s decor Goos en Nico Meeuwsen
decorbouw Allround mannen
fotografie affiche Louise te Poele
social media daadkr8
flyer vrouw Anouk Pauwels
moral support Els Koot en Mark Kamp
vormgeving en organisatie Géraldine Lodders
organisatie Gerda Kalsbeek

www.gooshelena.com


fashionata2014 http://fashionata.cirquedelamode.nl STROOM! 2015 http://www.cirquedelaliberte.nl/pers-downloads/ http://www.cirquedelaliberte.nl/pers-downloads/ HumanActs HOOP! Cirque de la Liberte ASM-haven Arnhem HumanActs by Goos Meeuwsen and helena Bittencourt http://www.gooshelena.com/humanacts.php HOOP! Cirque de la Liberte ASM-haven Arnhem Arnhemse Piet http://www.arnhemsepiet.nl VerWarMe! Cirque de la Liberté http://www.cirquedelaliberte.nl/ de Opera St. Louis Blues Vrij! Cirque de la Liberté PROVA! Cirque de la Liberte 4 t/m 14 november 2021 2022 De Show en de Film Cirque de la Liberte ASM-haven Arnhem