VerwarMe! Cirque de la Liberté is de allernieuwste circustheatershow van touchstones vol clownerie, acrobatiek, muziek en zang.
Na vijf succesvolle shows, waar ieder jaar + 5000 bezoekers van genieten, is VerWarMe! de zesde circustheaterproductie van en met de internationale artiesten Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt. Zij werken ook nu weer samen met circusartiesten o.a. uit de stal van Cirque du Soleil, professionele muzikanten (Joao Bittencourt, Miguel Boelens, Johan Plomp en Makki van Engelen) en Arnhemse kostuumontwerpers: Studio Bolder, Trix&Rees e.a.

Met VerWarMe! spelen we in op wat in 2019 actueel is voor Arnhem, voor Nederland: de Herdenking van Market Garden en het vieren van 75 jaar Vrijheid!
In 1944 zijn 95.000 Arnhemmers geëvacueerd op last van de bezetters. Zeven maanden lang was Arnhem een 'spookstad'. Die 'lege' stad, de terugkeer, de wederopbouw van stad én gemeenschap en uiteindelijk het Vieren van de Vrijheid vormen tezamen de leidraad voor deze spectaculaire show.
De show speelt zich af op een bijzondere en symbolische locatie, de ASM-Haven, gelegen tussen twee bruggen vernoemd naar twee strijders voor de Vrijheid.

VerWarMe! is bedoeld voor iedereen: jong en oud, arm en rijk en mensen van alle culturen.
Om het werkelijk voor iedereen toegankelijk te maken geeft touchstones jaarlijks 1000 vrijkaarten weg aan minderbedeelde medemensen.

Voorafgaand aan de avondshows of na afloop van de matinées wordt de heerlijke circusmaaltijd ‘Spaghetti met Olifantentranen’ geserveerd in de overdekte aanvaarkade.

Wij gaan ervoor zorgen dat u ook komende zomer een bijzonder avontuur gaat beleven en hopen op uw komst!


Meer informatie en ticket verkoop via www.cirquedelaliberte.nl


Interview RTV Arnhem Rene Gademann 14 juni 2019