stichting touchstones presenteert 22 juni t/m 10 Juli 2016 op de ASM Werf, Arnhem de spiksplinternieuwe circustheatershow DURF! Cirque de la Liberteinspiratie bronnen

“The struggle for freedom is never won simply. It is always in progress and it takes the courage of each person to believe they have the power to affect the collective good by touching hearts and inspiring change.” Nelson Mandela


Bovengenoemd citaat van Nelson Mandela vormt ook één van de belangrijkste inspiratiebronnen voor het maken van de circustheatershow DURF! Cirque de Liberté.
Nelson Mandela heeft de wereld duidelijk gemaakt dat de strijd voor Vrijheid altijd in ontwikkeling is en dat we de kracht bezitten om het collectief bewustzijn positief te beïnvloeden door harten te raken en tot verandering te inspireren.


samen bouwen

Wij gaan dit spannende avontuur opnieuw vol vertrouwen aan. Wellicht bent u één van de 3232 enthousiaste bezoekers van STROOM geweest en bent u geïnspireerd geraakt door bovenstaande ideeën. Mogelijk heeft het uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u een bijdrage leveren aan de totstandkoming van DURF! Cirque de la Liberté: als partner, sponsor, donateur, medewerker, vrijwilliger of op wat voor manier dan ook. Neem dan contact op met Géraldine Lodders of Gerda Kalsbeek. Wij doen niets liever dan samen werken en samen bouwen aan dit evenement dat vast en zeker spraakmakend zal zijn en vele harten zal raken!


samen geven: belastingvoordeel voor donateurs

stichting touchstones heeft de culturele ANBI-status. Dat houdt in dat donateurs van touchstones hun giften voor 125% mogen aftrekken van de inkomstenbelasting of zelfs voor 150% voor de vennootschapbelasting. Aarzel niet. Geef wat u kunt missen en maak het mogelijk dat mensen met een minimum inkomen of nog minder de shows tegen een bijzonder gereduceerd tarief (50%) kunnen bezoeken. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

http://www.cirquedelaliberte.nl/pers-downloads/